Notícies

Jornada de promoció d’esport adaptat “Diumenges Inclusius” a Barcelona

El proper dimenge 8  de Novembre de 2015 de 09:30h a 13:30h s’organitza una jornada de promoció d’esport adaptat a la ciutat de Barcelona, al Passeig Lluís Companys (zona del monumento de l’Arc de Triomf).

La Federació Catalana de Tennis participarà en l’esdeveniment amb un espai amb dues pistes de minitennis on es podrà donar l’oportunitat a totes aquelles persones que ho desitgin, de provar les sensacions de practicar tennis amb cadira de rodes amb el Jose Luís Montoya (Peke), jugador i tècnic de tennis en cadira de rodes de la FCT i la Rosa Ruppman tècnica de l’escola d’iniciació de Tennis en cadira de rodes de la FCT.

La finalitat amb la que es creen els diumenges inclusius, i que també inclou aquesta tercera edició, és promoure la pràctica de l’esport en el col·lectiu de ciutadans i de ciutadanes amb discapacitat en igualtat de condicions amb la resta de població, així com informar als assistents sobre les diferents modalitats esportives que poden practicar les persones amb discapacitat.

Per arribar a assolir aquesta finalitat, els objectius que ens marquem són: que els participants puguin…

En l’àmbit dels coneixements:

Conèixer les diferents especialitats esportives presentades, el material específic i les diferències reglamentàries i organitzatives respecte a la modalitat convencional del mateix esport.

En l’àmbit de les habilitats:

D’una banda, practicar els conceptes tècnico-tàctics més bàsics de la disciplina adaptada i la seva reglamentació específica mitjançant un petit entrenament tècnic. D’una altra, practicar en situació real de joc l’esport, combinant de forma inclusiva la modalitat adaptada i la modalitat convencional, en la mesura que l’esport així ho permeti.

En l’àmbit dels valors:

Sensibilitzar en la normalitat de l’esport adaptat i la viabilitat inclusiva d’aquest.

Per més informació us adjuntem el Díptic del III Diumenge Inclusiu (clica)

Diumenge Inclusiu

Share