Notícies

Jornada ACTIVA TENNIS especial Campionat de Catalunya Absolut “Joan Margets in Memoriam” al Club de Tennis Girona

Aquest diumenge dia 20 de setembre, aprofitant la celebració de les finals del Campionat de Catalunya Absolut “Joan Margets in Memoriam” al Club Tennis Girona, es va dur a terme una nova jornada del programa ACTIVA TENNIS.

En aquesta ocasió, els tècnics de la FCT amb la col·laboració especial dels tècnics del Club Tennis Girona, varen organitzar per a nens/es en edats compreses entre els 8 i 12 anys, una activitat lúdic-recreativa en la que varen assistir més de 60 participants de 8 clubs diferents de la província de Girona.

Per dur a terme l’ACTIVA TENNIS, el club va cedir 9 pistes. L’activitat tenia dues fases, una d’elles era a pista amb el format de puja i baixa, mentre que l’altra fase constava d’un circuit on el nens i nenes feien unes proves físiques.

La divisió dels grups es va fer per edats i nivells, d’aquesta manera els participants podien jugar amb jugadors/es d’un nivell similar, i així gaudir més de la jornada.

Després d’una hora i mitja de molta alegria a la cara dels joves i les joves tennistes, es va procedir a fer una entrega de diplomes personalitzats per a cadascun dels participants, així com sorteig de regals, on tots varen marxar a casa amb un obsequi.

Es va finalitzar l’activitat amb un esmorzar multitudinari, i llavors tothom es va dirigir a la pista central del club on es disputava la final de Campionat de Catalunya Absolut. Tots ells varen poder gaudir d’un alt nivell de tennis, amb jugadors professionals com Albert Ramos.

En aquesta activitat, varen assistir tant el coordinador esportiu de la FCT, Oscar Mas, el cap de docència de la FCT Roberto Velilla, així com el director i tècnics del CT Girona, i tècnics de tots els clubs participants en la trobada, i tècnics i preparadors físics de la FCT.

Durant l’esdeveniment es va poder gravar en vídeo l’activitat, així com moltes fotografies amb els nens i nenes com a protagonistes.

DIRECCIÓ ESPORTIVA FCT / ÀREA DE DOCÈNCIA I RECERCA FCT

Share