Notícies

Jorge Plans i Clara de Santiago, Campions de Catalunya Benjamins

El jugador del CE Laietà, Jorge Plans i la tennista del CT Barcino, Clara de Santiago, van ser els guanyadors del Campionat de Catalunya Benjamí que es va disputar a l’Accentennis Cornellà.

Jorge Plans, segon favorit, va derrotar a la final al tennista del CT Cardedeu, Xavier Matas, que no era cap de sèrie, per 6/4 i 7/5.

Per arribar a la final, Plans havia derrotat en semifinals al representant del CT Banyoles, Arnau Serna, tercer cap de sèrie, per 6/4 i 7/5 mentre que Matas s’havia desfet del tennista del CT Torremirona, Axel López, quart cap de sèrie, per 6/4 i 6/1.

En categoria femenina, el triomf va ser per a la jugadora del CT Barcino, Clara de Santiago, tercera favorita, que es va imposar a la final a la seva companya de club, Fiona Arrese, per 7/6 (4) i 6/4.

En semifinals, De Santiago havia superat a la jugadora del RCT Barcelona-1899, Alejandra Ferrer, màxima favorita, per 2/6 i 6/2 (3) mentre que Fiona Arrese s’havia desfet de la segona favorita,Sandra Ginés, del CT Reus Monterols, per un ajustat marcador de  1/6, 7/6 (2) i 7-4.

Finalment, també es va disputar la categoria de dobles masculins que va veure la victòria de la parella formada pels jugadors del CT Banyoles, Erik Renart i Arnau Serna que van fer valer la seva condició de primers favorits per derrotar a la final a la parella formada per Dani Martinez, del CT de La Salut i Carlos Salas, del CT Andrés Gimeno, per 6/1, 4/6 i 10-8.

Clara de Santiago i Jorge Plans, Campions de Catalunya Benjamins 2012.

 

Foto de grup dels finalistes del Campionat de Catalunya Benjamí 2012.

Share