Notícies

Jorge Plans i Aran Teixidó campions de Catalunya s-15

 

La passada setmana del 25 al 31 de juliol, s’ha disputat a les instal·lacions del Club Natació Lleida, el Campionat de Catalunya s-15.

En el quadre masculí el jove jugador, cap de sèrie nº 6 del torneig  Jorge Plans (RC de Polo), de tan sols 14 anys, es va proclamar campió després de desfer-se en la final d’Alex Martinez (CT Mataró),  i cap de sèrie nº 7. El resultat de la final va ser 6/0 4/6 6/1 en un partit marcat per els alts i baixos d’ambdós jugadors. La importància del partit va fer que cap dels dos contrincants jugués el seu millor tennis, però Plans va ser capaç de ser més regular i de portar la iniciativa en els punts durant molts moments del partit. Això afegit al fet que es disputava a pista ràpida, va decantar la final cap al seu costat.

Per accedir a la final, el jove jugador barceloní, va haver de guanyar en la semifinal a Ernesto Rocabert del CT Barcino, a qui va derrotar per 6/7 6/2 i 6/0. D’altra banda el jugador mataroní va guanyar en la ronda prèvia al jugador Pol Feixas del CT Salt, i cap de sèrie nº1, per el resultat de 7/6 6/4 en un gran partit.

Pel que fa al quadre femení, la lleidatana Aran Teixidó, va endur-se el torneig al vèncer en la final a la jugadora Nadja Bay, cap de sèrie nº1, per el resultat de 6/3 i 6/2. La jugadora del CT Lleida, va saber frenar l’impuls de la Nadja en els primer jocs del partit i mica en mica va anar imposant el seu ritme de joc, aconseguint portar el partit cap al seu terreny. El partit va ser més igualat del que diu el marcador, però els jocs anaven caient a favor de la cap de sèrie nº2 del torneig, Aran Teixidó.

La ronda anterior va enfrontar l’Aran Teixidó amb la seva germana Àres Teixidó, i com és habitual en els seus enfrontaments, el partit es va decidir en el tercer set. Per l’altre costat del quadre, la Nadja es va desfer en 2 sets de la jugadora Naroa Larrinaga.

Aquest és el darrer Campionat de Catalunya abans de les vacances, i en el que portem de temporada, s’han pogut veure jugadors/es amb molta projecció i amb possibilitats de seguir el seu somni de ser tennistes professionals en un futur.

Noticia: Direcció Esportiva FCT

Fotos. Jordi Ramos

 

 

Share