Jorge Plans i Alejandra Ferrer Campions de Catalunya Sots-11 al CN Lleida

El CN Lleida va ser la seu la setmana passada del Campionat de Catalunya sots-11 del present any.

Com va essent habitual el nivell exhibit per els i les tennistes va ser molt bo, i el fet de jugar en pista ràpida va fer que els partits fossin més vistosos.

Pel que fa a la categoria masculina, Jorge Plans es va endur el títol després de disputar un torneig impecable, vencent a les semifinals en un duríssim partit a Xavi Matas, i en una gran final davant Max Alcalà per 61 63 que per la seva part es va desfer de Carlos Salas en les semifinals. Amb aquest resultat, el jugador del CE Laietà es proclama campió de Catalunya per segon any consecutiu, ja que l’any anterior havia estat Campió benjamí. Pel que fa al finalista Max Alcalà del CT Cabrils, destacar la gran evolució en el seu tennis en el darrer any que l’ha portat fins al sots-campionat.

El quadre femení no va ser menys, i hi va haver grans partits en ambdues parts del quadre; Alejandra Ferrer del RCT Barcelona-1899 en va sortir vencedora davant Sandra Ginés del Reus Monterols per el resultat de 62 62, aconseguint-se desfer en les semifinals de Marta Torres i de Fiona Arrese  respectivament, en dos igualats partits.

També es va disputar la prova de dobles masculí, on Oriol Bergadà i Jordi Garcia es varen imposar a la final en el super tiebreak davant Daniel Martinez i Paul Fanlo.

Felicitats a tots els vencedors i finalistes!