Notícies

Jorge Plans i Alejandra Ferrer, campions de Catalunya Infantils

 Plans, màxim favorit al títol, aixeca el trofeu en superar a la final a Max Alcalà en dos sets (6/4, 6/1), mentre que Ferrer s’imposa en el duel decisiu a Natalia Mas  (6/3, 6/2).

Jorge Plans i Alejandra Ferrer es van convertir ahir diumenge, a les instal·lacions del CEM Tennis Vall d’Hebron, en els nous campions de Catalunya Infantils.

En el quadre masculí, el jugador del RC de Polo i màxim favorit al títol, Jorge Plans, va fer bons els pronòstics i va culminar el seu gran torneig aixecant el trofeu de vencedor, després de superar en la final a l’altre gran candidat a la victòria, el tenista del CT Cabrils, Max Alcalà, en dos sets (6/4, 6/1). Plans arribava a la cita sense cedir un sol parcial en les rondes anteriors, mentre que Alcalà aconseguia la classificació en una patida semifinal enfront Arnau Serna (CT Barcino), que acabaria amb l’abandó d’aquest últim. En el duel decisiu, la solidesa i el joc ofensiu de Plans acabarien decantant la balança al seu favor i permetien al jugador del RC de Polo treure’s l’espina de l’any anterior, quan una lesió la nit abans de la final li va impedir disputar el títol.

En la categoria femenina, la jugadora del RCT Barcelona, Alejandra Ferrer, es proclamava campiona després de superar en dos sets (6/3 i 6/2) a la tenista del CT Andrés Gimeno, Natalia Mas. Tot i que ambdues jugadores arribaven a la cita amb la confiança de superar les rondes prèvies sense perdre un sol set, Ferrer saltava a la pista amb el cartell de favorita, mentre que  Mas ho feia sense res a perdre i molt a guanyar. Tot i un inici igualat, la tenista del RCT Barcelona acabaria aconseguint un avantatge en el marcador que ja no deixaria escapar, emportant-se així el títol.

El torneig, a més de premiar als dos campions de Catalunya, també donava l’accés al Campionat d’Espanya Infantil “Trofeo Manuel Alonso” a 8 jugadors i 9 jugadores. No obstant, els noms definitius de tots els i les tenistes catalanes que hi participaran, no es coneixeran fins que s’acabi de disputar la repesca.

 

Share