Notícies

Jordi Samper, subcampió de l’ITF Futures de Cartagena

El tennista del CT Barcino, Jordi Samper, no va poder aconseguir el títol a la III Copa Challenge, una prova ITF Futures dotada amb 10000$ en premis i disputada a les pistes de terra batuda del CT Cartagena.

El català, quart cap de sèrie, va perdre la final davant el tennista francès Florian Reynet, que no era a la llista de favorits, per 3/6, 7/6 (1) i 6/1.

Per arribar a la final, Samper va començar eliminant al britànic Jack Carpenter per 7/6(3) i 7/5 en primera ronda. En segona es va imposar al valencià  Marc Giner per 6/3 i 6/4. Ja a quarts de final, el nostre representant es va desfer de l’alemany Jean-Marc Werner per 6 i 7/5 i a les semifinals va superar per 6/2 i 6/3 al segon favorit de la competició, l’italià

Enrico Burzi.

Per la seva part Reynet va evitar una final catalana en superar en la penúltima ronda al jugador del CT Sabadell, Gerard Gallego, per 6/3 i 6/4.

Cal dir que Gallego va entrar al quadre principal com a lucky-looser despres d’haver perdut en el darrer partit de la prèvia davant l’alemany Werner.

Aquesta ha estat la primera final de la temporada per Samper, que l’any passat va aconseguir els títols de Soko Banja (Serbia) i Sevilla.

Jordi Samper, a l'esquerra i Florian Reynet, a la dreta.

Share