Notícies

Jordi Samper s’emporta el Futures del CT Lleida

Jordi Samper va guanyar el seu quart Futures de la temporada al torneig internacional disputat a les instal·lacions del Club Tennis Lleida. A la final del passat 12 de maig va superar José Checa, després de remuntar un set inicial en contra en blanc, per 0-6, 6-4 i 7-6 (5).

Samper havia guanyat aquesta temporada els tornejos d’Antalya-Belconti (F6) a Turquia, Reus i Manama a Bahrain, a més de ser finalista en els de Badalona i Pàdova a Itàlia. Samper, segon favorit, va remuntar un set inicial en contra en tres dels cinc partits disputats al CT Lleida, com a les semifinals davant el donostiarra Juan Lizariturry, a qui va superar per 2-6, 6-2 i 6-4.

A la part alta del quadre, José Checa va aconseguir la seva primera final de la temporada vencent en semifinals el tarragoní Eduard Esteve per 7-5 i 7-6 (1). El manxec, finalista també del torneig del CT Lleida en les edicions de 2006 i 2008, tenia com a millor resultat de la temporada un lloc de semifinalista en el tercer torneig jugat a Villajoyosa. Aquest Futures va comptar amb la participació del jugador del CT Lleida, Óscar Manciñeiras, que va caure davant l’alemany Werner (6-0 i 6-3).

En la prova de dobles, els veterans Miguel Ángel López Jaén i Jordi Marsé s’imposaven a la final davant els australians Jay Andrijic i Bradley Mousley per 7-5 i 6-4.

Jordi Samper s’emporta el Futures del CT Lleida

clicar per ampliar

Share