Notícies

Jordi Samper revalida el títol del Torneig Internacional de Tennis Beep Autolica Mercedes-Benz Future 2014

Diumenge 9 de març, s’ha celebrat la gran final del Torneig Internacional de Tennis Futures Beep Autolica Mercedes-Benz a les instal·lacions del Club Tennis Reus Monterols. Després de 10 dies de partits entre tennistes internacionals que buscaven anar-se classificant per obtenir la primera plaça, s’ha acabat imposant el català Jordi Samper.
Samper ha revalidat el títol de campió del torneig que ja es va emportar l’any passat i ha tornat a demostrar que aquest torneig era el seu imposant-se a l’italià Lorenzo Giustino per 6-3 4-6 7-5.
El partit que s’ha celebrat a la pista central del Club Tennis Reus Monterols ha comptat amb un alt nombre d’aficionats, curiosos i autoritats que no s’han volgut perdre la final del torneig més important que es celebra aquest any a la província.
El president del Club Tennis Reus Monterols, el senyor Jordi Compte Vila, han destacat l’alt nivell que s’ha pogut veure en tota la competició i la bona feina realitzada pel grup de manteniment del club ja que s’ha pogut celebrar el campionat sense cap incidència.
Font: Dani Prado, Comunicació Club Tennis Reus Monterols
Share