Jordi Samper, guanya el seu segon Futures a Sevilla

Només una setmana desprès de guanyar el Futures de Soko Banja (Serbia), el tennista català del CT Barcino, Jordi Samper, es va imposar a la “Copa Guadalquivir” una prova ITF Futures dotada amb 10000$ en premis i disputada a les pistes de terra batuda de la Asociación Recreativa Rio Grande de Mairena de Aljarafe.

Samper, cinquè favorit, va derrotar a la final al tennista alemany, Jean-Marc Werner, que no era cap de sèrie, per 6/3 i 6/4.

Per arribar a la final, el jugador del ProAB, va derrotar en primera ronda al britanic James Feaver per 6/1 i 6/3. En segona es va desfer de l’anglès Matthew Short per 7/6(2) i 7/6(2). Ja a quarts de final el català va guanyar per 6/4 i 7/6(3) al també britànic Liam Broady. I a les semifinals, Samper es va desfer del tennista del CT Tarragona, Pablo Martin, per 6/1 i 7/6(1).

Per la seva part, Werner va superar a les semifinals al japonès resident a Valencia, Taro Daniel, tercer cap de sèrie, per 6/3 i 6/3.

Amb els punts aconseguits en les des darreres setmanes, Jordi Samper ha entrat per primera vegada en la seva carrera al Top-500 i s’ha situat en el lloc 481. Cal aprofitar aquest bon moment.

Jordi Samper, campió a l'ITF Futures de Sevilla.