Notícies

Jordi Samper cau a la final de l’ITF Futures del CT Vilafranca

El jugador del CT Barcino, Jordi Samper, va caure a la final de l’ITF Futures “Trofeu Caixa Penedes” celebrat al CT Vilafranca, una prova dotada amb 10000$ i disputada en pistes de terra batuda.

El català, quart cap de sèrie, va perdre davant del malagueny nacionalitzat canadenc, Steven Díaz, sisè favorit, per 3/6, 6/2 i 6/4.

En el seu camí cap a la final, Samper va debutar superant al seu company de club, Eduard Esteve per 6/3 i 6/1. En segona ronda es va imposar al tennista del RCT Barcelona-1899, Pol Toledo, per 6/2 i 6/0. Ja a quarts de final va guanyar al jugador del Cercle Sabadellès-1856, Marc Fornell, per 6/2 i 7/6(6) mentre que a les semifinals va vèncer per 6/1, 6/7(5) i 6/2 al francès Jerome Inzerillo.

Per la seva part, Díez, jugador format a la FCT, es va clasificar per a la final en superar en la penúltima ronda a l’alemany Jean-Marc Werner per 6/1 i 7/5.

Aquesta ha estat la quarta final de l’any per a Jordi Samper que va perdre la de l’ITF del CT Vic i va guanyar les de Soko Banja (Serbia) i Sevilla.

Steven Díez, campió i Jordi Samper, finalista de l'ITF del CT Vilafranca.

Share