Jordi Samper aconsegueix el seu quart títol Futures de la temporada a Lleida davant José Checa

Jordi Samper ha guanyat el seu quart Futures de la temporada al torneig internacional disputat a les instal·lacions del Club Tennis Lleida, on aquest diumenge ha superat a la final a José Checa, després de remuntar un set inicial en contra en blanc, per 0 -6 6-4 i 7-6 (5). El circuit ITF masculí es trasllada aquesta setmana a Barcelona per disputar una altra prova de 10 mil dòlars al Club Esportiu Valldoreix.

Samper havia guanyat aquesta temporada els tornejos de Antalya-Belconti (F6) a Turquia Reus i Manama a Bahrain, a més de ser finalista en els de Badalona i Pàdova a Itàlia. Samper, segon favorit, va remuntar un set inicial en contra en tres dels cinc partits disputats a Lleida, com a les semifinals davant el donostiarra Juan Lizariturry, a qui va superar per 2-6, 6-2 i 6-4.

A la part alta del quadre, José Checa va aconseguir la seva primera final de la temporada vencent en semifinals al tarragoní Eduard Esteve per 7-5 i 7-6 (1). El manxec, finalista també del torneig lleidatà en les edicions de 2006 i 2008, tenia com a millor resultat de la temporada un lloc de semifinalista en el tercer torneig jugat a Villajoyosa.

En la prova de dobles, els veterans Miguel Ángel López Jaén i Jordi Marsé s’imposaven a la final davant els australians Jay Andrijic i Bradley Mousley per 7-5 i 6 -4.