Joaquim Soriano (CT Urgell) guanya el Tennis i Cultura a Comarruga

Joaquim Soriano (Club Tennis Urgell) va aconseguir la victòria al quadre 1 masculí del Campionat Benjamí del Circuit Tennis i Cultura que es va celebrar a les instal·lacions del Club Tennis Comarruga Atlètic.

Soriano, únic tennista de la Província de Lleida, va derrotar a la final a Lucianno Rocca (CT Tarragona) per 6-2 i 6-1. En el seu camí cap a la gran final Soriano va derrotar a les semifinals a Marçal Miret del CT Vilafranca. Tots els participants d’aquest campionat van ser obsequiats amb un llibre i una bossa del CEBP. Els finalistes del quadre 1 masculí i del femení van ser obsequiats amb un raqueter Babolat, un altre llibre (els campions un llibre de Harry Potter), una samarreta del circuit i un trofeu. Soriano como a campió te garantida, a més a més, una plaça per al Màster del Circuit que es disputarà al CT Vilafranca a principis de juny.