Notícies

Joao Sousa, campió del XIX Open Unnim – Trofeo Ciutat de Sabadell

El tennista portuguès del CT Barcino, Joao Sousa, s’ha fet amb el títol de campió de l’ITF Futures XIX Open Unnim – Ciutat de Sabadell, una prova disputada al CT Sabadell i dotada amb 15000$ en premis.

Sousa, va imposar la seva condició de primer favorit de la competició i es va classificar per a la final on va derrotar l’alemany Marcel Zimmermann, sisè cap de sèrie, per 3/6, 7/6(4) i 6/4.

Per arribar a la final, Sousa va derrotar al també alemany Kevin Krawietz, setè favorit, per 6/2 i 6/3 a les semifinals, ronda en la que Zimmermann es va desfer del japonès resident a Valencia, Taro Daniel, per 6/4 i 6/2.

Els catalans que més lluny van arribar van ser Gerard Granollers i Marc Fornell que van caure a quarts de final. El petit dels Granollers, segon favorit, no va poder a Taro Daniel que es va imposar per 7/5 i 6/3 mentre que Fornell no va poder començar el seu enfrontament amb el finalment campió, Joao Sousa, que es va classificar per WO.

Aquesta ha estat la tercera victòria de la temporada per Sousa, que anteriorment havia aconseguit els títols dels tornejos de Balaguer i Lleida.

El portuguès també havia guanyat l’ATP Challenger de Furth, a Alemanya.

Finalistes de l'ITF Futures XIX Open Unnim - Ciutat de Sabadell.

Share