Notícies

Jaume Antoni Munar i Álvaro López, campions júnior de dobles a Roland Garros

Jaume Antoni Munar i Álvaro López es van proclamar el passat diumenge a la terra batuda de París en els nous campions júnior de dobles de Roland Garros. Els jugadors del RCT Barcelona-1899 i del CT Barcino, respectivament, es van imposar en la final a la parella formada per William Blumberg i Tommy Paul en dos sets (6/4, 6/2).

La dupla nord-americana, cap de sèrie número 4 del torneig, arribava a la cita com a favorita per endur-se el títol i més després que Paul es convertís en el campió de la modalitat individual. No obstant això, Munar i López arribaven amb confiança després de superar als caps de sèrie número 3, Akira Santillan i Michael Mmoh, en els quarts de final (6/3, 6/3) i de batre en les semifinals a Tim Sandkaulen i Mate Valkusz en el súper tie-break (4/6, 7/5, 10-4). En el duel decisiu tant Munar com López van corroborar el gran torneig realitzat i van superar amb claredat a la parella americana.

Amb el títol aconseguit per Munar i López ja son quatre les vegades que una parella del tennis català i espanyol aixequen el títol juvenil de dobles en el Grand Slam de la capital francesa. Anteriorment, Tommy Robredo amb Marc López (2000), Pablo Andújar amb Marcel Granollers (2004), i Andrés Artuñedo amb Roberto Carballés (2011), havien celebrat la victòria sobre la terra batuda de Roland Garros. Amb aquest nou títol, ambdós jugadors confirmen les grans sensacions que han estat deixant durant tota la temporada, on s’ha pogut apreciar el seu gran potencial i la demostració de que estan cridats a fer coses important pel nostre tennis en els pròxims anys.

Jaume Antoni Munar i Álvaro López, campions júnior de dobles a Roland Garros

Share