Notícies

IX Edició del Torneig de Tennis Adaptat

El proper diumenge dia 15 de novembre de 2015, a les instal·lacions del C.D. Terrassa Hockey, es celebrarà la IX Edició del Torneig de Tennis Adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Els jugadors participants son dels centres Prodis, Fupar i Escola Crespinell de Terrassa, Atendis de Sabadell i centre Catalonia de Cerdanyola del Vallès.

Com cada any, també comptarem amb jugadors de l’Escola Acell de Tennis que dirigeix en Sergi Bruguera.

Com a novetat i per a introduir a tots els practicants, es farà un entrenament de portes obertes per aquells alumnes que no assoleixen el nivell per poder competir en la modalitat de destresa o partits.

També es donarà continuïtat als partits dobles mixtes composats per un esportista amb discapacitat i un soci del Club. Aquesta és una activitat que dona molt sentit a la inclusió d’aquest col·lectiu especial.

Com a cada edició, es molt important la col·laboració dels Centres Prodis, Fupar, Atendis, Escola Primària Crespinell i la Federació Catalana que conjuntament amb el C.D. Terrassa Hockey, fan possible l’organització.

L’horari de la competició serà de 9:30h a 13:30h per donar pas després, al lliurament de medalles per a tots els participants.
De 12h a 13h, paral·lelament, es disputaran els dobles mixtes així com el Clínic o entrenament de portes obertes.

IX Edició del Torneig de Tennis Adaptat

Share