Notícies

Adrian Menendez cau a la final de l’ITF de Còrdova

El tennista del RC de Polo, Adrian Menéndez, va perdre la final  del “VIII Open Ciudad de Córdoba”, una prova ITF Futures disputada en pistes ràpides al CD Solypro Nuevo Santuario de Còrdova i dotada amb 15000$ en premis.

Menéndez, tercer cap de sèrie, no va poder amb el màxim favorit de la competició,  el tennista del CT Valencia, Ivan Navarro, que va fer honor a la seva condició i es va imposar a la final en un duríssim partit que va finalitzar amb el marcador de 6/7(4), 6/4 i 7/6(6).

En el seu camí cap a la final, Menéndez va debutar superant a Carlos Gómez per 6/4 i 6/2.  En segona ronda es va imposar a Javier Martínez per 6/2 i 6/1 i a quarts de final va guanyar al canadenc Steven Díaz, sisè cap de sèrie, per 6/3 i 6/4. Ja a les semifinals, Adrian Ménendez va superar al portuguès Joao Sousa, segon favorit, per 3/6, 6/4 i 6/2.

Per la seva banda, Navarro va guanyar a les semifinals al cinquè favorit, l’irlandès  James McGee, per 6/2 i 6/4.

Cal dir que per a Adrian Menéndez ha estat la primera final de la temporada, desprès d’haver caigut anteriorment a les semifinals de cinc competicions.

Dir també que aquest és el primer títol de l’any per a Ivan Navarro que anteriorment havia perdut la final de l’ATP Challenger de Pozoblanco (Còrdova) davant del francès Kenny de Schepper.

Ivan Navarro, campió i Adrian Menendez, finalista de l'ITF de Còrdova 2011.

Share