Notícies

IV Torneig WE BEACH International Cup a El Masnou

Els propers dies 5, 6 i 7 de juny We Beach organitzarà el seu 4t Torneig Internacional de beach tennis, el IV We Beach International Cup, a El Masnou, Platja d’Ocata, sent la primera vegada que s’organitza un torneig d’aquestes característiques en la població del Maresme.

És una prova G4 que forma part del circuit internacional de Beach Tennis i a més puntuable pel rànquing tant espanyol com a català (s’ha d’estar en disposició de llicència federativa). Es disputaran les modalitats de dobles masculins, femenins i mixts. El IV We Beach International Cup també donarà cabuda a un torneig amateur el diumenge dia 7.

INSCRIPCIONS:
• Inscripcions ITF G4 emplenar el formulari i enviar-ho a beachtennis@webeachsports.com  Data límit dijous 14/05/2015 a les 14:00h. Preu: 20€/persona + 8€/ categoria mixta. Membres We Beach CLUB 16€ + 5 categoria mixta
• Inscripcions Amateur emplenar el formulari online. Data límit dimarts 02/06/2015 a les 14h. Preu: 15€/persona + 5 categoria. Membres We Beach Club: 10€/persona + 3 categoria addicional.

Hi haurà servei de restaurant i menús al Xiringuito Calima, així com servei de fisioterapeuta, begudes i uns altres.
El dissabte a la nit tindrà lloc el sopar oficial al Xiringuito Calima.

Més informació al Fact Sheet.  Segueix totes les actualitzacions de la prova al nostre esdeveniment de Facebook així com a la nostra pàgina web www.webeachsports.com

PROGRAMA

• 05/06/2015
Fase prèvia ITF a partir de les 17h
Accés per entrenar a partir de les 15h
Qualifying draw ITF starting at 17h
Practice Courts at 15h

• 06/06/2015
Inicio quadres Femenins, Masculins, Mixt *ITF a partir de les 9h
Sopa Oficial del Torneig

Women’s, Men’s and Mixed’s Draw ITF starting at 9h
Offcial tournament Dinner

• 07/06/2015
Categoria Amateur inici a partir de les 9h
SF i F Femenina i Masculina ITF

IV Torneig WE BEACH International Cup a El Masnou

Share