Notícies

IV Prova WE BEACH Club Natació Barcelona 27 d’octubre

Arriba una nova prova WE BEACH Tennis a Barcelona. Després del Master del Circuit Català de Tennis Platja, l’activitat no para i segueix aquest diumenge 27 d’octubre amb una nova prova WE BEACH a les instal.lacions priviligiades del Club Natació Barcelona.

Aquesta será la IV prova WE BEACH on, com va sent habitual, els participants podrán escollir entre la categoria Open (puntuable pel Circuit Català) i categoria Amateur, tan femenina, masculina com mixta.

Els participants podran gaudir d’unes immillorables instal·lacions a primera línia de mar, gràcies a tots els serveis del què disposa el Club com vestuaris, dutxes, piscina, gimnàs, restaurant, bar, etc. A més, hi haurà aigua i fruita gratuïta per a tots els jugadors, música per animar la jornada així com servei de menú atleta i opcions per menjar i moltes d’altres sorpreses més organitzades per l’equip tècnic de WE BEACH i CNB que de ben segur dinamitzaran tot el torneig.

Recordeu la possibilitat de poder realitzar el pagament d’inscripció de manera anticipada, beneficiant-se així d’interessants descomptes.

Podeu trobar tota la informació, el full d’inscripció, la publicació d’horaris i quadres, etc…a la web de la Federació Catalana de Tennis www.fctennis.cat accedint a la pestanya Tennis Platja / Competicions on dins de la prova del calendari hi han els documents adjunts, o bé al següent enllaç de Facebook de Beach Tennis Barcelona https://www.facebook.com/events/165719863635961/

Us hi esperem! I recordeu, si no teniu parella de joc, no es impediment per participar, us ajudem a trobar-la!

Bon beach tennis, us esperem el 27 d’octubre!Ç

IV Prova WE BEACH Club Natació Barcelona 27 d’octubre 2013

Share