Notícies

IV Open Beach Tennis Montgat

El passat cap de setmana del 19 i 20 de Març es va celebrar a la platja de Sant Joan de Montgat la 4a edició del ja tradicional Open Beach Tennis Montgat.

L’edició d’enguany es va dur a terme en dos dies per tal de poder dur a terme totes les proves programades vista l’alta participació esperada, un total de 110 participants.

Dissabte 19 es varen jugar les categories Infantil Sub 14 i Mixte, tant amateur com federat, i diumenge 20 les categories puntuables per la FCT i la RFET Dobles Masculí i Dobles Femení i també la categoria Amateur Femení.

La categoria Infantil Sub 14, que era el primer any que es duia a terme en l’Open, va comptar amb la participació de 7 parelles que es van enfrontar totes contra totes en una lligueta a 5 jocs. Els campions d’aquesta edició, vàren ser el jugador del Club Beach Tennis Montgat, Pol Bistué, i el seu company Gerard Ros que no van perdre cap dels seus partits.

En quant als Mixtes, tant la categoria amateur (5 parelles) com la federada (18 parelles) es va organitzar en format lligueta per tal que les parelles poguéssin jugar un mínim de 5 partits.

Diumenge, dia en el que es jugaven les proves principals, es va aixecar plujós; en un primer moment semblava que s’hauria d’anular la jornada, però les ganes de jugar a tennis platja dels jugadors i jugadores i les de la organització per tirar endavant un dels tornejos més especials del Club varen fer que sortís el sol i que es poguéssin disputar tots els partits de totes les modalitats i categories sota un dia radiant.

A continuació detallem els resultats de cadascuna de les categories i modalitats.

Infantil Sub 14: 

Campions: Pol Bistué (BTM) – Gerard Ros

Mixte Amateur:

Campions: Roser Mas – Xavier Forcada

Sotscampions: Ilma Serra (BTM) – Marc Serra (BTM)

Mixte Federat:

Campions: Mireia Rebull (BTM) – Alex Moya (BTM)

Sotscampions: Mari Carmona – Martí Magriña (BTM)

Femení Amateur:

Campiones: Roser Mas – Sofi Amado

Sotscampiones: Georgina López – Silvia López

Femení Federat:

Campiones: Laura Herrero (BTM) – Gemma Egea

Sotscampiones: Mireia Rebull (BTM) – Clara Grifoll (BTM)

 Masculí Federat:

Campions: Victor Martínez (BTM) – Gerard Torres (BTM)

Sotscampions: Alex Albors (BTM) – Martí Magriñá (BTM)

Aprofitar aquestes línies per donar les gràcies a tots/es els que vàreu participar en aquesta edició de l’Open de Beach Tennis Montgat, als col·laboradors i a l’Ajuntament de Montgat pel seu recolzament en totes les activitats del Club.

Us esperem en la propera cita, la també 4a edició del torneig internacional de Beach Tennis Montgat (ITF) el proper cap de setmana del 23-24 d’Abril.

Descarrega’t la crònica fen (clic)

open btm

 

Share