Notícies

Itàlia guanya la 42a edició de la Copa Potter davant França i Espanya acaba tercera

L’IC d’Itàlia s’ha proclamat vencedor de la 42a edició de la Copa Potter “XXI Campionat de Catalunya de Veterans – XII Gran Premi Generalitat de Catalunya” , competició internacional ITF Sènior que es disputa per equips nacionals +45 , sota l’organització de l’International Lawn Tennis Club ( ILTC ) . A les pistes del RC de Polo de Barcelona , l’equip italià ha superat a la final de diumenge a IC de França per 4 victòries a una , mentre que l’IC d’Espanya , campió de les tres últimes edicions , es conformava amb el tercer lloc .

Amb el vigent Campió del Món de la categoria Enrico Casadei a les seves files , l’IC d’Itàlia vencia en semifinals al IC d’Espanya ( 4-1) , que aquest any ha tornat a comptar amb David De Miguel , Santi Tintoré , Josep Blasi , Carlos Costa , Francisco García i Eduard Osta , amb les novetats de Martín Valentí i Joan Puig , sota la capitania de Miguel Mir .

El tercer lloc l’equip espanyol arribava després de vèncer a la final de consolació als Estats Units ( 5-0 ) . Gran Bretanya ha acabat en cinquena posició , seguida de Bèlgica ( 6a ), l’equip B d’Espanya ( 7a ) i Irlanda ( 8a ) .

La competició se celebra des de 1973 , quan va tenir lloc la primera edició a Biarritz ( França ) . Barcelona l’acull des de 1980 amb el suport de la Federació Catalana de Tennis , la Reial Federació Espanyola de Tennis , Reial Club de Tennis Barcelona -1899 i el Reial Club de Polo de Barcelona , sent puntuable per al circuit mundial de veterans ITF Sèniors .

Font: RFET
Share