Notícies

Inscriu-te al Torneig Internacional de Tennis Platja a Cambrils

La platja de Regueral a Cambrils serà escenari aquest cap de setmana d’un Torneig Internacional de Tennis Platja què compta amb el recolzament i la col·laboració de l’Ajuntament de Cambrils, el Patronat de Turisme, la Federació Catalana de Tennis, la Federació Internacional de Tennis Platja, N-shot, La Caixa, l’Hotel Vila Mar, i la Disco Flash Back Salou.

El torneig es disputarà en sis pistes de tennis platja i una pista central amb graderia pels espectadors a més de la disposició de carpes pels jugadors, zona mèdica i de relax.

La dotació econòmica de l’Internacional és de 1.500€ en metàl·lic pels quatre primers classificats del dobles masculí i femení, i els dos primers classificats de l’individual masculí i mixta. També es sortejarà material esportiu entre els participants.

La procedència internacional dels jugadors serà de França, Mèxic, Eslovènia i Alemanya i a nivell nacional Catalunya, Valencia, Galicia i Canàries.

Alguns dels jugadors ja inscrits en la categoria masculina són:

Octavio Santana, Jordi Peinado, Alex Albors, Iván Sánchez, Xose Tembras, Gerard Rodríguez, Jorge Herrero, Martí Magrinà, Alex Mompó, Juanmi Mimoso, Carlos Rodríguez, Jeremy Duchier, Jèrome Maillot.

I en categoria femenina:

Anna Masfarné, Emma Sandoval, Gemma Egea, Alba Gamell, Begoña de Toro, Mapi Alayeto, Majo Alayeto, Noa Farías, Omayra Farías, Rosa Sitjà, Pilar Escandell.

Data límit inscripcions:

Individual i mixta: Dimecres 22 d’agost

Dobles ITF i 2ª categoria masculina: Divendres 24 d’agost

Programa:

Dijous 23: Proves individuals masculina i femenina

Divendres 24: Prova mixta

Dissabte 25: Dobles masculí ITF i segona categoria masculina. Dobles femení ITF. Jocs pels participants amb premis en material esportiu N-shot, aperitiu i música

Diumenge 26: Finals de totes les categories. Lliurament de premis, trofeus i sorteig

Share