Notícies

Inscripcions obertes pel Campionat de Catalunya de Tennis Platja

Ja es poden tramitar les inscripcions per participar al Campionat de Catalunya que es celebrarà el 17 de juny a la Platja de Castelldefels amb l’organització de la Federació Catalana de Tennis i el Club de Tennis Andrés Gimeno. A banda del Campionat de Catalunya, també hi haurà una prova amateur i una prova infantil. Aquestes dependran del número d’inscrits. Hi haurà regals per tots els inscrits i es deixaran raquetes per aquelles persones que vulguin venir a jugar i no en disposin.

El full d’inscripció s’ha d’omplir amb totes les dades i enviar per correu electrònic a tennisplatja@fctennis.cat abans del dijous 14 de juny a les 15:00h. El document es pot trobar a la nostra secció de Competició al link amb el nom de la prova. En aquest cas, el link que posa “Campionat de Catalunya de Tennis Platja 2012”.

El Campionat de Catalunya és la tercera prova puntuable del Circuit Català de Tennis Platja i fem recordatori que les parelles campiones, masculina i femenina, representaran a Catalunya al Campionat d’Espanya.

Més informació a: tennisplatja@fctennis.cat

Share