Notícies

Inicia amb èxit el programa RDS amb nens i nenes del 2003.

El passat dijous 24 d’octubre, es va iniciar de nou el programa RDS, amb trobades dels millors jugadors i jugadores del territori. En aquesta ocasió es varen convocar els jugadors i jugadores nascuts l’any 2003, i va ser un èxit absolut.

L’activitat estava dividida en dues parts, la primera constava d’una competició a pista on els participants jugaven constantment amb jugadors diferents, mentre que l’altra part de l’activitat estava pensada per poder dur a terme gravacions dels nens.

El motiu d’aquest programa és aproximar la FCT als clubs i jugadors, i poder fer una Recerca, Detecció i Seguiment de tots els futurs talents del tennis català. És per això que durant la temporada es durant a terme varies trobades de cada generació amb activitats i formats diferents.

L’equip tècnic de la FCT va convocar en aquesta ocasió a 20 jugadors i 20 jugadores, analitzant l’evolució de tots ells durant l’esdeveniment. Al mateix temps aprofitem per prendre notes dels/les tennistes més interessants per tal de poder fer un seguiment periòdic d’ells, i buscar sinèrgies de col·laboració amb els seus clubs i/o escoles d’entrenament.

Aprofitem per agrair la predisposició dels clubs pares i participants a facilitar-nos la feina, i encoratgem a tothom a seguir treballant amb la màxima il·lusió per tal de formar a grans tennistes i a grans persones.

DIRECCIÓ ESPORTIVA FCT

Inicia amb èxit el programa RDS amb nens i nenes del 2003.

Share