Notícies

El CT VIC acull els tallers de la Fundación Mapfre

El passat 8 de maig FUNDACIÓN MAPFRE i la Federació Catalana de Tennis (FCT) van signar un conveni de col·laboració per realitzar conjuntament activitats dirigides a promoure hàbits saludables a través de l’esport i l’alimentació entre prop de 1.000 nens catalans amb edats compreses entre els 5 i els 13 anys .

Aquest acord permet organitzar 40 tallers educatius a les escoles de tennis de la FCT per tal de sensibilitzar aquestes persones sobre la importància de portar una vida saludable a través d’una alimentació sana i equilibrada unida a la pràctica d’activitat física .

Gràcies a aquestes activitats, que van a finals del mes de maig, un total de 500 nens i joves aprendran , de la mà de monitors especialitzats , la importància d’hidratar adequadament quan es practica esport , els beneficis que aporten les fruites i les verdures a l’alimentació, per què és fonamental evitar el consum de pastisseria industrial i begudes ensucrades , i el tipus de roba i calçat que és recomanable utilitzar per fer exercici, entre d’altres aspectes .

El passat 3 i 5 de juny, el Club Tennis Vic va portar a terme els tallers de la FUNDACIÓN MAPFRE amb una gran acollida tant per part dels nens com del club.

Si esteu interessats en poder realitzar aquests tallers poseu-vos en contacte amb la FCT al telèfon 93.428.53.53 o per correu electrònic a comunicacio@fctennis.cat

Tallar Mapfre CT VIC Tallar Mapfre CT VIC

Tallar Mapfre CT VIC

Share