Notícies

Inici dels Centres de Referència de la FCT Temporada 15-16 a tot el territori Català

El 5 d’octubre de 2015 va arrencar  la segona temporada dels Centres de Referència que la FCT té distribuïts pel territori català.

La missió d’aquest programa és donar un servei d’entrenament i assessorament tècnic per als jugadors en formació més destacats dels clubs catalans, però sempre treballant en equip amb els clubs i/o grups de competició dels joves tennistes.

L’equip tècnic de la FCT fa una selecció dels jugadors/es que formaran part de cadascun dels Centres de Referència, agrupant-los per generacions iguals o similars, i així facilitar el treball dels entrenadors. Els nens i nenes escollits, només podran participar en aquest programa amb el consentiment dels seus tècnics i clubs.

Totes aquestes accions s’han creat per sumar esforços i aconseguir millorar el nivell del tennis català entre tots, i en cap cas es pretén ser intrusiu amb el treball i planificació dels clubs i els seus tècnics.

Actualment hi ha 6 zones on es du a terme els Centres de Referència, abastant cadascun d’ells diverses comarques catalanes:

  • Lleida ( La Caparrella)
  • Girona (CT d’Aro, CT Banyoles, ZEM La Devesa, GEIEG)
  • Tarragona ( C SET Cambrils, CT Reus Monterols)
  • Baix Llobregat ( CETE Cornellà)
  • Maresme ( Tennis Mora)
  • Vallès Occidental ( CT Sabadell – Cercle Sabadellès).

Uns 90 jugadors d’uns 30 clubs diferents, realitzaran aquests entrenaments durant aquesta temporada escolar, i podran compartir un dia d’entrenament setmanal amb la resta de jugadors/es referents de la seva generació.

Periòdicament els tècnics de la FCT es reuniran amb els clubs dels jugadors per posar en comú aspectes tècnics, tàctics, físics o psicològics de tots els integrants dels diferents grups, i així treure el millor d’ells en cada jornada.

Més informació (clica)

DIRECCIÓ ESPORTIVA FCT

Share