Notícies

Informe reunió Directors Tècnics Tarragona 2012

Aquest passat dimarts dia 18 de desembre de 2012 es va realitzar, al CT Reus Monterols, una reunió de Directors Esportius de la Província de Tarragona conjuntament amb l’equip FCT.

A la Reunió van assistir al voltant de 15 Directors Esportius de la nostra província i va ser dirigida pel Director Tècnic FCT a Tarragona, el Fran Medina, acompanyat pel nou Coordinador de les Territorials i membre de la Direcció Esportiva FCT, el David Vidal. L’acte el va obrir amb un discurs de benvinguda el president de la Delegació de la FCT a Tarragona, el Sr. Pere Bergada.

Es va obsequiar a cadascun dels assistents amb una samarreta FCT Tarragona, una Guia de Competició i es va lliurar la informació del programa de la reunió i els formularis per escoles FCT.

Els objectius d’aquesta reunió van ser els següents:

  1. Informar als Clubs sobre les activitats realitzades en aquest primer trimestre per part de la FCT a Tarragona i sobre la situació econòmica i la repercussió d’aquesta en les activitats FCT.
  2. Fer una valoració de tots aquells aspectes relacionats amb les competicions de la Província i modificar alguns aspectes de format, reglament, etc.
  3. Presentar el nou Projecte de Competicions dels jugadors de la província de Tarragona i de la Guia de Competició creada per la FCT.
  4. Presentar els formularis FCT de informació sobre les escoles dels Clubs de Catalunya
  5. Formar una taula rodona amb l’objectiu de intercanviar idees i realitzar preguntes i propostes per part de tots els participants.
  6. Compartir un dinar de germanor amb l’objectiu de fomentar les bones relacions entre els clubs de la província i amb la FCT.

La valoració de l’activitat per part de la FCT a Tarragona va ser molt positiva i cal destacar la bona relació entre els clubs de la província de Tarragona i la FCT així com també la satisfacció general amb respecte a la tasca realitzada. També cal destacar que els nous projectes que es van presentar van ser rebuts amb satisfacció ja que aquests han estan dissenyats amb l’objectiu de millorar el servei FCT amb respecte el col·lectiu de clubs de la província de Tarragona.

Share