Notícies

INFORMACIÓ ELECCIONS ASSEMBLEA RFET

El passat dissabte 11 de juny, es van celebrar les eleccions a l’Assemblea de la Reial Federació Espanyola de Tennis. Totes les Federacions Territorials, tenien obert punt de votació per a facilitar al màxim la participació de tots els cridats a votar

En el cas de la FCT, la seu central de la Vall d’Hebron, va estar oberta de les 10.00h a les 17.00h ininterrompudament.

Fou una jornada intensa, donat que un cop es van tancar les urnes, es va iniciar el procés de recompte de tots els vots presencials. Un cop escrutats, es va realitzar per part de la RFET, el recompte de tot el vot per correu, que va finalitzar passades les 03.00 de la matinada.

Des de la Federació Catalana volem destacar,  l’impecable i exemplar procés democràtic i legal que es va dur a terme, tant des de la RFET, com des de la resta de Federacions Territorials.

La FCT ha vingut reclamant aquests darrers anys, un procés el més rigorós possible, i no hi ha dubte que aquest ho ha estat.

Volem felicitar i agrair la implicació, esforç i dedicació de tots el treballadors federatius, tant de la RFET, com de les Federacions Territorials,  voluntaris i interventors de Mesa Electoral, per que aquest exitós procés. Felicitar també al President de la Junta Electoral i els seus components per la  seva eficiència, diligencia i imparcialitat amb les diferents resolucions.

En segon lloc volem destacar els diferents representants del tennis català, que formaran part de l’Assemblea de la RFET.

CLUBS CATALANS , que tindran un representant a la nova Assemblea de la RFET per defensar els interessos del tennis català.

CT Andrés Gimeno

CT La Salut

CE Laietà

CN Sant Cugat

CT Vic

CE Sánchez Casal

CE Valldoreix

Club Egara

CT Reus Monterols

CT Girona

CT Llafranc

CT Lleida

CN Lleida

CLUBS ÈLIT  (amb equip a primera categoria )

CT Tarragona

Cercle Sabadellés 1856

CT Sabadell

CLUBS NATS  (amb màxim número de llicències i participació en Campionats d’Espanya )

RCT Barcelona 1899

CT Barcino

RC Polo de Barcelona

JUGADORS  escollits de la llista consensuada entre la FCT I els diferents clubs amb més jugadors al cens electoral, i que va resultar la guanyadora, enfront d’altres candidatures.

Nacho Fontova

Agustí Pujol

Xavier Montoliu

Joan Duran

Victor Barbero

Albert Garcia

Toni Camps

Ricard Romero

Marc Rocafort

Hector del Barco

Victor Gené

Jorge de Amilibia

El proper 9 de juliol, es procedirà a la constitució de l’Assemblea de la RFET i seguidament, es realitzaran les eleccions per a designar el President de la RFET.

Share