Notícies

Incorporació de nou jugadors a la LLiga Catalana 2014-2015

A partir del proper dia 17 de gener i fins el proper dia 25 de gener, a les 23,00 hores, s’obrirà el termini per afegir nous jugadors en els equips de la Lliga Catalana 2014/2015 (codi 070605).

Tots els jugadors que s’afegeixin podran participar en el Campionat a partir del moment en què estiguin a les llistes oficials, que com sempre trobareu a la nostra pàgina web, www.fctennis.cat.

Per a afegir un jugador cal que aquest NO hagi estat inclòs en cap llistat de cap altre club d’aquesta competició i que tingui la llicència en vigor pel club que desitgi inscriure’l.

Les inscripcions de nous jugadors s’hauran de fer a través de “competició on-line”: entrar amb els vostres codis personals de club, anar a “inscripcions”, posar el número del codi (070605), l’any “2015”, “filtrar”, escollir categoria-sexe, clicar a l’equip “A” o, si és el cas, “B”, “C”, etc., afegir el/s jugador/s així com treure i desar l’equip. Si algun jugador quedés com a invàlid per haver superat el tall dels punts en les categories que hi ha restricció, a l’haver estat inscrit des del principi de la Lliga i complint el tall que hi havia aleshores, aquest jugador no s’haurà de treure de l’equip.

Recordar-vos que, en aquesta competició, la classificació s’actualitza automàticament cada vegada que la RFET  en publica una de nova i que, per tant, a partir d’aquell moment, l’ordre dels jugadors passa a ser nou.

Per últim, si consulteu els resultats de les lligues durant aquesta setmana, i només durant aquesta setmana, ho haureu de buscar en el 2015 amb el mateix codi. A partir del dia 26 de gener, retornarà al 2014.

 

Share