Notícies

Inauguració de la V edició dels JJOO penitenciaris en el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch

Com és habitual en els anys olímpics, des de l’any 1992 es venen celebrant als centres els JJOO penitenciaris que reprenen l’esperit de la flama olímpica, cerquen impulsar l’esport i l’activitat física als centres dins un ambient de cooperació i solidaritat entre totes les àrees .

La celebració d’aquest esdeveniment, en altres anys, s’ha mostrat com un element positiu en la dinàmica dels centres, en quant s’ha traduït en una important participació d’interns en les diferents modalitats esportives i un element motivant pels tècnics esportius que els ha il·lusionat en un projecte comú i de transcendència.

Amb motiu de la celebració del 20 aniversari dels JJOO de Barcelona 92’ s’ha organitzat la V edició dels JJOO penitenciaris, acte que  van inaugurar ahir Juli Pernas, director del Museu, Paula Montero, subdirectora general de Programes de Rehabilitació i Sanitat i que va comptar amb l’assistència de Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis.

El Centre Municipal de Tennis Vall d’Hebron, instal·lació que va acollir la prova de tennis dels inoblidables Jocs Olímpics de Barcelona,  serà seu d’aquesta competició el 13 de juny.

Share