Notícies

III Open Nacional Ciutat de Reus Pre-Future 2016 del Monterols

Aquest proper dissabte 19 de març començarà la tercera edició de l’Open Nacional Ciutat de Reus Pre-Future 2016 de tennis en el que hi participaran gairebé 50 jugadors.

Els participants en aquest torneig es juguaran a les pistes del Club Tennis Reus Monterols, la possibilitat d’aconseguir participar al Torneig Future Autolica Mercedes Benz que es jugarà del 8 al 17 d’abril amb un accés directe a la fase final o a la fase prèvia. Tot dependrà de qui aconsegueixi guanyar el campionat.

Pablo Irigaray, Nikita Tatyanin i Manel Perez Esteve són els tres principals favorits per emportar-se el premi de campió del Pre-Future 2016, fet que els donaria accés directe a la fase final del Torneig Future que organitza la ITF al Monterols.

Cal destacar la participació de jugadors locals del Club com Albert Freixas, Òscar Gavaldà, Alex Casas, Raul Moreno, Sergi Padilla i també la participació d’Alex Valeriano, del Tennis Tarragona que va proclamar-se campió en l’edició del 2015 i intentarà revalidar el títol que li doni accés a jugar el Future 2016.

Per a més informació:

Dani Prado – Responsable de Comunicació del CTRM – T. 977 751 560 – dani.prado@tennismonterols.cat

Share