III Open d'Tennis Sènior de Coma-ruga

Diumenge 30 de juny, es van disputar les finals de les categories masc. +30 I masc. +40 Del “III Open d’Tennis Sènior de Coma-ruga”, organitzat pel CT Comarruga Atlétic. En categories masc. +30 Roberto López, del CN ​​Sant Andreu i cap de sèrie n º 2, es proclamava campió després d’imposar per 6/4 6/1 a Antonio Cano (1) del CE Universitari de Barcelona. Al masc. +40 Juanjo García s’alçava amb el títol després de derrotar a Sergio Sanjosé per 6/3 6/2.

D’altra banda, dissabte es van disputar els últims partits del round robin de la categoria masc. +50. La classificació final deixava a Gustavo Buontempo com a campió després de guanyar els seus 3 partits. Contra Javier Gil, subcampió, vencia per 6/3 7/5, contra Alejandro Pardas, tercer, s’imposava per 6/4 6/0 i contra Pere Viralta per 6/2 6/1.

En categoria femenina Magda Gual, jugadora vendrellenca amb llicència pel RCTB i vigent campiona d’Espanya de dobles +50 i subcampiona d’Espanya Individual +50, s’ha proclamat campiona del III Open d’Tennis Sènior de Coma-ruga després de guanyar els tres partits disputats . Contra Paula Gómez, que ha quedat subcampiona, Magda es va imposar per 6/4 6/3, contra Raquel Ducet, tercera, va guanyar per 6/2 6/3 i contra Pia Hankoe vèncer per 6/1 6/1.

El lliurament de premis va estar presidit per Pia Hankoe i Gabriel Leal, representants del Circuit TenisSenior, i Javier Gamero, president del CT Comarruga Atlétic.