Notícies

II Jornades Tècniques – Babolat Cup 2010

Un total de 35 tècnics i jugadors van assistir a les II JORNANDES TÈCNIQUES, que les àrees de Docència i Recerca de les Federacions Espanyola i Catalana de Tennis van organitzar el passat dijous 27 de maig, coincidint amb la Babolat Cup 2010, que es va celebrar la setmana del 24 de maig al CT d’Aro.

Vídeo exercici II Jornada Babolat Cup

Al bloc del matí , l’Andreu Fusté, Responsable de la Preparació Física a la  Federació Catalana de Tennis, va plantejar una sessió pràctica en la que va treballar exercicis i progressions d’entrenament pliomètric per a les extremitats inferiors en jugadors en formació.

A continuació, en Jofre Porta,  Coach de jugadors professionals com Carlos Moya i Rafa Nadal i  Director de l’Acadèmia Global Tennis Team, va proposar exercicis i tasques d’entrenament integrat a pista, incidint en la importància del treball real, global i tàctic a la pista amb jugadors i jugadores de competició.

Al bloc de la tarda, es va organitzar una taula rodona orientada a tècnics i jugadors que es va centrar en Pautes per a jugadors en formació, en la que hi van participar  David Sanz, Director Área de Docencia e Investigación RFET,  Jofre Porta, José Mª Pizá, Director Departament Competició RFET, Andrés Sanzol, President de la Federació Navarra de Tennis i President del Comitè de Docència RFET, i Carles Vicens, coordinador del Tennis Territorial de la RFET.

A la taula rodona es van abordar molts temes interessants com els sistemes de competició juvenil, l’abandonament prematur dels jugadors, el rol dels tècnics i pares en la formació dels jugadors.

Share