Notícies

II Col.loqui sobre l’Esport Adaptat

El passat dimarts 26 de maig va tindre lloc una de les activitats principals dels VIII Jocs Catalans, el II Col.loqui sobre l’esport adaptat que es va celebrar al Centre d’Art Cal Massó amb uns continguts molt interessants i amb una gran participació per part del públic assistent.

Durant el col.loqui van tenir lloc diferents ponències relacionades amb l’esport adaptat. Va començar amb la Sra Carmen Garrido (President d’Entretots Penedès) que va remarcar la importància de promocionar l’esport adaptat per a les entitats esportives. El representant del CN Martorell, el Sr. Pere Marques va explicar la experiència del seu club amb l’equip de natació adaptada i com es va integrar a l’estructura del Club.

Una de les ponències més interesants va ser a càrrec del Sr. Óscar Trigo que va explicar diferents experiències d’inclusió i integració de l’esport adaptat al món del bàsquet en cadira de rodes al seu Club, el CE Sant Nicolau.

Coincidint amb el col.loqui, també es va poder visitar l’Exposició fotogràfica “Memòries Heridas” de l’autor Bernat Millet Altarriba. L’exposició rebel·la les seqüeles d’un passat, cossos que es rebel·len davant l’oblit i la ignorància social sobre el síndrome post polio.

El col.loqui va finalitzar amb la presentació dels VIII Jocs Catalans amb la presència del president de la Federació, el Sr. Josep Giménez i els regidors de l’Ajuntament de Reus, de benestar social, la Sra Montserrat Vilella i el regidor d’esports, el Sr. Miquel Domingo que van animar a la gent a participar d’aquests dos grans dies d’esport adaptat a la ciutat.

2015.5.26-reus

Share