Ignasi Vila i Gisela Font, Campions de Catalunya de Terceres

El CT Torelló va ser escenari del Campionat de Catalunya de Terceres que es va disputar la passada setmana.

En categoria masculina, es va proclamar campió el tennista del CT Vic, Ignasi Vila, que va derrotar a la final al jugador del CT La Bisbal de l’Empordà, Carles Girbal, per 6/0 i 6/2. Cal dir que cap dels dos finalistes era a la llista de favorits de la competició.

Per arribar a la final, Vila havia derrotat en quarts de final al segon favorit, Ricard Ventura i en semifinals al cinquè cap de sèrie, el tennista del CT Urgell Ramon Puertolas. Per la seva part, Carles Girbal es va desfer en semifinals del tennista del CT Manresa, Ernest Alberch.

En categoria femenina, el títol va ser per a la tennista del Cercle Sabadellès-1856, Gisela Font, tercera favorita, que es va imposar a la final a la jugadora del CT Vic, Maite Vila, que no era cap de sèrie, per 6/3, 3/6 i 7/5. La campiona havia derrotat en semifinals a la primera favorita de la competició, la seva companya de club, Clàudia Castellà, per 6/4, 2/6 i 6/4 mentre que Vila s’havia desfet de la jugadora del RCTBarcelona-1899, Ana Salas.

Ignasi Vila i Gisela Font, Campions de Catalunya de Terceres 2011.