Notícies

Ignasi García rep el ple suport del tennis lleidatà

Ignasi García ha estat reelegit com a representant territorial a Lleida de la Federació Catalana de Tennis després d’haver comptat amb el ple suport dels clubs durant el procés electoral.

Ignasi García

Ignasi García

Un cop més el tennis lleidatà ha demostrat tenir una gran maduresa en reconèixer la trajectòria i la tasca feta aquests anys, un aspecte que, sumat al gran treball dels diferents presidents i les seves directives anant tots plegats, ha enfortit el tennis a casa nostra i l’ha convertit en una referència dins del tennis català.

Per aquesta nova etapa compta amb un equip de treball ampli i transversal format per Toni Planas (CT Urgell), Àngels Lorenzo (Sícoris Club), Emili Meda (Mas Duran Cervera), Lluís Aguilà (CN Lleida), Josep Maria Ezquer (CT Mollerussa), Sisco Torrent (CT Juneda) i Jacqueline Sánchez (CT Balaguer).

L’Ignasi García assegurava que “em sento honorat i molt agraït pel gran suport i la confiança que m’han donat els clubs. Per a mi és un honor i, alhora una responsabilitat, poder representar tots els clubs de la Província i seguir construint un projecte viu, que creix i canvia amb el pas dels anys, però que no perd l’essència que fa que Lleida sigui, des de fa uns anys, una marca de tennis reconeguda i respectada a tot l’Estat”, manifestava.

Mantenir el gran ventall d’activitats que se celebren en tots els àmbits, potenciar projectes creats en els últims dos anys com la Selecció Lleidatana, el Màsters Provincial Wala o el Tot Tennis, mantenir els espònsors i buscar nous horitzons seran alguns dels reptes que es planteja per als propers sis anys. L’Ignasi García també va tenir paraules d’agraïment per als patrocinadors que l’han acompanyat durant aquests anys, especialment pel suport incondicional rebut des del primer dia per l’espònsor oficial ICG Software, i també per Wala, Pilsner Urquell, Head i Ortopèdia Rubio.

Share