Notícies

I WE BEACH International Cup ITF G4 al Club Natació Barcelona

Arriba a Barcelona el 1r Torneig Internacional WE BEACH ITF G4. A partir del proper divendres 6 de setembre torna l’acció WE BEACH amb una altra prova al Club Natació Barcelona,  però aquesta vegada el torneig serà de caire Internacional, avalat per la Federació Internacional de Tennis i puntuable pel ranking Mundial.
Els participants podran escollir entre la competició en categoria Open (puntuable) o la categoria Amateur, ambdues es celebraran a les instal·lacions privilegiades del Club Natació Barcelona i comptaran amb el muntatge de varies pistes, algunes d’elles dins del recinte i d’altres fora.

Com s’ha anat comprovant amb els torneigs anteriors, els participants podran gaudir d’unes immillorables instal·lacions a primera línia de mar, gràcies a tots els serveis dels què disposa el Club com vestuaris, dutxes, piscina, gimnàs, restaurant, bar, etc.  A més, hi haurà aigua i fruita gratuïta per a tots els jugadors, es regaran les pistes per fer mes agradable el joc, hi haurà premis i accions dels nostres espònsors, música per animar la jornada així com servei de menú atleta i opcions per dinar, com moltes d’altres sorpreses més organitzades per l’equip tècnic de WE BEACH i CNB que de ben segur dinamitzaran tot el torneig.

A més, degut a que el cap de setmana posterior, 14 i 15 de setembre, tindrà lloc el ja tradicional Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Tennis Platja G3 també a les instal·lacions del CNB, s’oferirà el PLAY & FUN Beach Tennis, una competició d’entrenament entre setmana en format lligueta a escollir en diferents horaris, més informació al següent enllaç: https://www.facebook.com/events/421213587996969/?ref=2

La planificació prevista és la següent:

 • Divendres 6/09/13
  – Inici de la prova mixta i entrenaments dels jugadors de quadre internacional masculí i femení
 • Dissabte 7/09/13
  – Inici de les proves amateur, femenina, masculina i continuació de la mixta internacional
 • Diumenge 8/09/13
  – Semifinals i finals de totes les categories
 • De Dilluns 9 a Dijous 12/09/13
  – Torneig Play & Fun Beach Tennis

Els interessats poden enviar la inscripció a beachtennisbarcelona@gmail.com

Tota la informació, el full d’inscripció, la publicació d’horaris i quadres, etc… al Facebook de Beach Tennis Barcelona. També trobareu la informació actualitzada a la web del Club Natació Barcelona www.cnb.es, a la web de la Federació Catalana de Tennis www.fctennis.cat, i a la web de la Federació Internacional de Tennis www.itf.com

Us hi esperem! I recordeu, si no teniu parella de joc, us ajudem a trobar-la!

I WE BEACH International Cup ITF G4 al Club Natació Barcelona 6 al 8 de Setembre 2013

Share