Notícies

I Jornada d'Esport Adaptat a Sant Joan de Déu

L’Hospital San Joan de Déu, amb la col·laboració de la Fundació Isidre Esteve i la Fundación Cruyff, organitza la primera Jornada d’esport adaptat en la que els nens, adolescents i joves amb discapacitat són els protagonistes. Volem promoure la pràctica de l’esport i d’activitat física en nens, adolescents i joves que tenen alguna discapacitat i sensibilitzar a la població en general, de la importància que l’exercici físic té per a la salut.

Jornada tècnica                              

Divendres 24 de abril, 17:00 hores.

Taula rodona per a pares i professionals relacionats amb la infància i l’esport, que comptarà amb la participació d’especialistes que donaran a conèixer els beneficis de la pràctica esportiva regular per a la salut i el desenvolupament dels nens. Abordaran els aspectes relacionats amb la discapacitat, l’exercici i l’esport adaptat .

Jornada Esportiva

Dissabte 25 de abril, de 10:00 a 14:00 hores.

Nens i joves amb discapacitat, així com els seus germans, pares, amics i familiars podran practicar diferents modalitats esportives. Els espais oberts de l’Hospital i les zones adjacents d’Esplugues es convertiran en espais habilitats per practicar els diferents esports. Tècnics de la Fundació Isidre Esteve, de la Fundación Cruyff i professionals del servei de Rehabilitació de l’Hospital, ajudats per voluntaris, coordinaran la pràctica esportiva.

Per més informació (clica)

Dibujo

Share