Notícies

I Jornada de tennis per a persones amb discapacitat

El passat diumenge 15 de maig es va celebrar a les instal·lacions del Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron la I Jornada de promoció del tennis per a persones amb discapacitat, organitzada conjuntament per la FCT i la Diputació de Barcelona.

La Jornada va comptar amb la presència de més de 200 persones entre participants a Tennis Adaptat i Tennis en Cadira de Rodes, acompanyants i tècnics i tècniques.

Els participants van poder gaudir d’una jornada recreativa al voltant de l’esport del tennis i amb material recreatiu, inflables esportius,  tallers participatius, etc.

A la Jornada van assistir diverses personalitats com el President de la FCT,   Sr. Francesc Orriols, el Diputat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Sr. Josep Monràs, i la  Diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, Sra. Montserrat Ballarin.

Les entitats Esport Solidari Internacional i Cáritas van participar a la Jornada amb dos espais on van poder difondre i mostrar les accions que porten a terme.

La Jornada va cloure amb una exhibició dels alumnes i jugadors de l’Escola d’Iniciació i Competició de la Federació Catalana de Tennis i amb un sorteig de material esportiu entre els assistents.

I JORNADA DE TENNIS PER A DISCAPACITATS.

Share