Hernàndez i Madroñal, Campions de Catalunya de Terceres

El Club Cercle Sabadellès 1856 va acollir el passat dia 31 de maig les finals del Campionat de Catalunya de Tercera categoria. En la modalitat femenina, el títol va ser per Sònia Madroñal. La jugadora del Club Esportiu Hispà Francès es va imposar en una molt disputada final a Anna Sala del l’Atlètic Terrassa per 7-5, 3-6 i 6-1. Madroñal no ho va tenir gens fàcil davant Sala que va ser una de les grans revelacions del torneig.

En la modalitat masculina, el títol va ser per Oriol Hernàndez de l’Atlètic Terrassa. Hernàndez va derrotar a la final a Roger Ordeig per un marcador de 7-6 i 6-3. La final també igual que la femenina va ser molt disputada, però Hernàndez es va mostrar més encertat en el seu joc i va aconseguir adjudicar-se el triomf final.

En dobles, Roger Ordeig i Marc Lluís Vargas es van imposar a la parella formada per Sergi Jiménez i Marc Santamaria per 7-5 i 6-4. El directiu de la Federació Catalana de Tennis José María Muñoz va ser l’encarregat d’entregar els guardons als campions i finalistes.