Notícies

HEAD presenta als tècnics de la FCT la nova col·lecció per al 2015

Responsables de HEAD – raqueta, pilota i cordatge oficial de la Federació Catalana de Tennis-  presenten als entrenadors i monitors de la FCT tota la col·lecció de la firma per aquest 2015 així com les diferents campanyes virals i vídeos que des de HEAD Internacional s’estan impulsant

Els  entrenadors i monitors de la Federació Catalana de Tennis han rebut el seu material HEAD per a aquesta temporada i en la sessió formativa HEAD va presentar les diferents raquetes de la col·lecció

Així són les noves grafè XT Speed

Les raquetes grafè XT Speed ​​estan fetes amb l’última generació de la revolucionària tecnologia grafè que utilitza el grafè com a base, el material més fort i lleuger del món. Considerant aquests avantatges, la tecnologia actualitzada grafè XT té ara una estructura de material un 30% més fort que s’ha dissenyat per optimitzar la distribució del pes de la raqueta allà on els jugadors més ho necessiten. El resultat és que les raquetes amb grafè XT transfereixen l’energia un 10% millor donant més velocitat a la pilota i fent el joc més ràpid.

La nova tecnologia també té un efecte directe en el pes dels models grafè XT Speed ​​REV ja que pesen fins a un 20% menys en comparació amb una raqueta convencional però amb un pes de swing equivalent. Això permet transferir l’energia generada durant el swing directament a la pilota per jugar més ràpid en qualsevol pista. Els models REV també compten amb la innovadora tecnologia de patró de encordat adaptable Adaptive String Pattern (ASP) que permet al jugador canviar les cintes dels traus i triar entre un patró de encordat de 16/16 per generar més efecte o un altre de 16/19 per tenir més control.

A més dels nous models REV Pro i MP A de Speed ​​(també disponibles amb ASP), la línia de raquetes Speed ​​disposa així mateix dels ja coneguts models Pro, MP, S i Lite. Totes les raquetes fan que la velocitat cobri vida en el nou disseny: l’aspecte asimètric així com l’ús selecte de detalls de color neó i les cridaneres cordes en aquest mateix color garanteixen una grandiosa entrada en escena.

Responsables de HEAD - raqueta, pilota i cordatge oficial de la Federació Catalana de Tennis-  presenten als entrenadors i monitors de la FCT tota la col·lecció de la firma per aquest 2015 així com les diferents campanyes virals i vídeos que des de HEAD Internacional s'estan impulsant  Els  entrenadors i monitors de la Federació Catalana de Tennis han rebut el seu material HEAD per a aquesta temporada i en la sessió formativa HEAD va presentar les diferents raquetes de la col·lecció Així són les noves grafè XT Speed  Les raquetes grafè XT Speed ​​estan fetes amb l'última generació de la revolucionària tecnologia grafè que utilitza el grafè com a base, el material més fort i lleuger del món. Considerant aquests avantatges, la tecnologia actualitzada grafè XT té ara una estructura de material un 30% més fort que s'ha dissenyat per optimitzar la distribució del pes de la raqueta allà on els jugadors més ho necessiten. El resultat és que les raquetes amb grafè XT transfereixen l'energia un 10% millor donant més velocitat a la pilota i fent el joc més ràpid.  La nova tecnologia també té un efecte directe en el pes dels models grafè XT Speed ​​REV ja que pesen fins a un 20% menys en comparació amb una raqueta convencional però amb un pes de swing equivalent. Això permet transferir l'energia generada durant el swing directament a la pilota per jugar més ràpid en qualsevol pista. Els models REV també compten amb la innovadora tecnologia de patró de encordat adaptable Adaptive String Pattern (ASP) que permet al jugador canviar les cintes dels traus i triar entre un patró de encordat de 16/16 per generar més efecte o un altre de 16/19 per tenir més control.  A més dels nous models REV Pro i MP A de Speed ​​(també disponibles amb ASP), la línia de raquetes Speed ​​disposa així mateix dels ja coneguts models Pro, MP, S i Lite. Totes les raquetes fan que la velocitat cobri vida en el nou disseny: l'aspecte asimètric així com l'ús selecte de detalls de color neó i les cridaneres cordes en aquest mateix color garanteixen una grandiosa entrada en escena.

Share