Notícies

HEAD i (PRODUCT) RED col·laboren per salvar vides a l'Àfrica

HEAD Tennis s’uneix a (RED) en la lluita contra la SIDA llançant la col·lecció de bosses HEAD (PRODUCT) RED Special Edition.

L’objectiu d’aquesta col·laboració és conscienciar la gent i aconseguir diners per a la lluita contra la malaltia ja que el 40% dels beneficis de la venda de cada bossa (HEAD) RED es dóna al Fons Mundial per a la lluita contra la SIDA.

Els millors tennistes del món de l’equip de HEAD donaran suport a la idea portant la bossa per raquetes (HEAD) XARXA Special Edition a la pista durant el proper torneig Grand Slam de l’French Open a París.

A més, HEAD ha demanat als seus estrelles Maria Xarapova, Novak Djokovic, Andy Murray, Tomas Berdych, Marin Cilic, Gilles Simon i Sloane Stephens que posin les seves coses preferides en una de les bosses especials (HEAD) XARXA per gravar amb ella un singular vídeo viral.

El vídeo ja està disponible a www.youtube.com / headtennis i pretén promocionar la col·laboració a través dels mitjans de comunicació digitals i socials. A més, els aficionats al tennis tenen també l’oportunitat de guanyar la bossa especial (HEAD) XARXA que es mostra en el vídeo, amb els articles personals i les signatures de les estrelles del tennis de l’equip HEAD, a través de la pàgina de facebook de HEAD a www.facebook.com / headtennis.

“Ens sentim molt orgullosos de pertànyer a un grup de marques líders en el món que donen suport a (RED) en la lluita per aconseguir una generació sense SIDA”- diu Johan Eliasch, director general d’HEAD-. “Així mateix vull donar les gràcies als nostres tennistes pel seu suport i convidar els aficionats i jugadors de tennis de tot el món a que col·laborin amb HEAD i (RED) en aquesta causa tan digna i important.”

“És fantàstic veure a una marca tan simbòlica com HEAD col · laborar amb (RED) per recaptar fons i fomentar la conscienciació en la lluita contra la SIDA en un esdeveniment de tanta importància com el French Open. Els aficionats al tennis de tot el món estaran encantats amb aquestes fantàstiques bosses! “- Diu Deborah Dugan, director general d'(RED).

La nova col·lecció (HEAD) XARXA és l’última incorporació a la gamma de productes de (RED). Inclou una bossa per a raquetes de tennis i una motxilla que estaran disponibles en botigues selectes de tot el món a partir de maig de 2013.

Share