Notícies

HEAD i l’FCT estenen el seu acord fins al 2016

HEAD continuarà sent la raqueta, pilota i cordatge oficial de la Federació Catalana de Tennis.

La Federació Catalana de Tennis i HEAD tenen el plaer d’anunciar l’ampliació de la seva col·laboració durant quatre anys més.

Aquest nou acord marca l’ampliació d’una col laboració que va començar el 2009 i que des de llavors ha unit les dues parts en la consecució dels seus objectius.

“La prolongació de la nostra relació amb la Federació Catalana de Tennis reforça la nostra posició com a marca líder en el tennis actual”-explica Jochen Schirmer, Responsable de HEAD Espanya. “Agraïm a la FCT la confiança en els nostres productes i estem orgullosos de subministrar a tots els afiliats de la FCT la pilota oficial de l’ATP World Tour i oferir a tot el seu equip tècnic les raquetes que també fan servir els millors jugadors del món”.

“El nostre objectiu és que el tennis català es pugui beneficiar d’aquest acord i li reporti benefici directe al màxim de clubs i federats” – explica Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis. “Després de tots aquests anys podem dir que HEAD continua apostant de manera molt decidida pel tennis català”.

El model de pilota HEAD ATP serà l’usat de forma oficial en totes les competicions individuals o per equips en l’àmbit català que siguin federades, el que inclou també tots els Campionats de Catalunya. Tot l’equip tècnic i staff de la FCT, a més, usarà en exclusiva raquetes i cordatges HEAD.

La pilota HEAD ATP segueix d’aquesta manera sumant èxits. Es tracta de la pilota amb la que més tornejos de l’ATP es disputen, incloses les Barclays ATP World Tour Finals de Londres, i és a més la pilota escollida des de fa cinc anys per l’equip espanyol de Copa Davis cada vegada que juga com a local.

En el transcurs de l’acord signat entre ambdues parts, Jochen Shirmer, Responsable de HEAD Espanya, va lliurar a Joan Navarro, president de la Federació Catalana de Tennis, un dels prototips de la nova raqueta Speed MP que Novak Djokovic farà servir el 2013. Hi la marca HEAD aplica una nova tecnologia, que revelarà a nivell mundial el proper 11 de gener, que és la mateixa que es farà servir també en la gamma de raquetes Instinct que usen Maria Xarapova i Tomas Berdych.

HEAD continuarà sent la raqueta, pilota i cordatge oficial de la Federació Catalana de Tennis.

Share