Notícies

HEAD equipa als Campions del seu Circuit a Tarragona

La casa esportiva HEAD, espònsor oficial de la FCT i del Circuit Juvenil Head Tarragona, va organitzar conjuntament amb la Delegació de la FCT a Tarragona, la cerimònia de lliurament dels premis pels campions i sots-campions del circuit de la temporada anterior.

El Circuit Head Tarragona està format per 8 proves al llarg de l’any que es disputen al CT Tarragona, CT Salou, CT Reus Monterols, C Gimnàstic, CST Cunit, CT Montblanc, Terres de l’Ebre i CT Valls. A final de temporada es disputa un Màster que reuneix als millors 8 jugadors i jugadores de cada categoria.

L’esdeveniment es va dur a terme aquest passat divendres 29 de juny al Club Tennis reus Monterols,que va cedir les seves instal·lacions per a l’ocasió.

El responsable de HEAD del Circuit, el Sergio Núñez, va fer lliurament del material als joves tennistes que millor resultats van obtenir al Circuit provincial al llarg de tota la temporada anterior. Cada jugador va rebre un pack de material HEAD que el propi Sergio Núñez va lliurar personalment.

Al finalitzar la cerimònia, els jugadors que així ho van desitjar, van poder entrenar conjuntament supervisats pel Fran Medina, director Tècnic FCT Tarragona, que també va estar present al llarg de l’esdeveniment.

Actualment ens trobem a l’equador del Circuit HEAD Tarragona 2012, al qual ja han participat més de 500 jugadors al còmput global de les proves disputades.

Share