Guillermo Olaso cau a la final de l’ITF Futures d’Alger (Algeria)

El tennista basc del CT Barcino, Guillermo Olaso no va poder arrodonir la seva actuació al torneig ITF Futures d’Alger (Algeria), una prova dotada amb 15000$ i disputada en pistes de terra batuda.

Olaso, primer favorit de la competició, va perdre la final davant del segon favorit, el francès Guillaume Rufin, per 7/6(2) i 6/4.

Per arribar a la final, Olaso va superar en primera ronda al tennista local, Mohamed-Redha Quahab per 6/2 i 6/1. A vuitens de final es va desfer del també algerià Amine Kerroum per 6/0 i 6/0 mentre que a quarts de final va superar al marroquí Anas Fattar  per 6/0 i 6/0. Ja a semifinals, el nostre representant va derrotar a l’holandès Boy Westerhof, tercer cap de sèrie, per 6/7(1), 6/1 i abandonament.

Guillaume Rufin va derrotar en semifinals al txec Roman Vogeli, quart cap de sèrie, per 6/4 i 6/3.

Aquesta era la quarta final de la temporada pel tennista del CT Barcino que anteriorment havia guanyat les dels ITF Futures de Murcia i Getxo i perdut la de l’ATP Challenger de Meknes (Marroc).

Guillermo Olaso, finalista de l'ITF Futures d'Alger 2011.