Notícies

Guillermo Olaso, campió de l’ITF Futures Mallorca-1

El tennista del CT Barcino, Guillermo Olaso, es va proclamar campió del ITF Futures Mallorca-1, una prova disputada a les pistes de terra del CT Can’n Simó i dotada amb 10000$ en premis.

A la final, Olaso, primer favorit, va derrotar al setè cap de sèrie de la competició, el tennista del CT Tarragona, Pedro Clar, per 2/6, 6/3 i 6/3.

Per arribar a la final, el campió es va desfer d’Andres Artuñedo a qui va vèncer per 6/4 i 6/4 en primera ronda. A vuitens de final, va superar al tennista de Kazajstan, Denis Yevseyev per un abassegador 6/0 i 6/0.

A quarts de final es va imposar per 6/3, 2/6 i 6/4 al francès Inzerillo i ja a les semifinals va eliminar al cinquè favorit, el malagueny nacionalitzat canadenc, Steven Díez, per 7/5, 3/6 i 6/1.

Pel que fa a Pedro Clar, va eliminar en primera ronda al tennista de Zimbawe, Chanakira per un doble 6/0. En segona va superar al rus Kovalev per 6/2 i 6/3. Ja a quarts de final es va desfer de l’eslovac Cervenak, segon favorit, per 4/6, 6/2 i 7/6(4) i a les semifinals va poder amb l’italià Alberto Brizzi per 6/2 i 6/2.

Aquest és el primer títol individual pel tennis català en la present temporada, desprès que Adrián Menéndez perdès la final de l’ATP Challenger de Noumea i no pogués fer-se amb el guardó.

Guillermo Olaso, campió de l'ITF Futures de Mallorca-1.

Share