Güell i Payola Campions de Catalunya Infantil, Trofeu Manuel Alonso

La tenista del RCT Barcelona-1899, Júlia Payola i el tenista del CT de la Salut, Eduard Güell caps de sèrie 1 es van proclamar Campions de Catalunya Infantil, Trofeu Manuel Alonso, competició que es va celebrar a les pistes de l’Accentenis Cornellà i que és classificatòria pel Campionat d’Espanya de la categoria.

Payola es va enfrontar a la final a Esther López del CT Sabadell imposant-se per 6/1 i 6/0 i a semifinals a Rebeka Masarova del CT Barcino amb un resultat similar, 6/2 i 6/0.

En el quadre de dobles Alba Conejero i Laia Conejero del Club Esportiu Laietà van guanyar la parella integrada per la seva companya de club, Claudia Hoste i Gemma Garcia per un 6/1 i 6/2.

La prova masculina va proclamar Eduard Güell de CT de la Salut com a campió després d’enfrontar-se a la final a David Català del CT Andres Gimeno i aconseguir la victòria per un rotund 6/0, 6/2.

Pel que fa a la prova de dobles masculins la parella del CT de la Salut integrada per Jan Pallares i Pol Amorós van aconseguir el triomf de campions al guanyar per 7/6(6) i 6/4 a la parella composta pel jugador del CT Barcino, Ignasi de Rueda i el del RCT Barcelona 1899, Albert Roglan.

El triomf en el doble mixt va ser per Alba Cortina, CT La Salut  i David Català, CT de la Salut després de guanyar a la final a Marina Bassols, RCT Barcelona 1899 i Albert Roglan, RCT Barcelona 1899 per 7/5 i 6/3.