Notícies

Guanyadors del Campionat de catalunya Sènior "0"

El torneig celebrat a les instal·lacions de Can Melich va comptar amb la disputa de les competicions individuals masculines +30, +40, +50 i +60.

El passat cap de setmana es va posar el punt i final al Campionat de Catalunya Sènior “O”. El torneig disputat a les instal·lacions del CE Can Mèlich va comptar amb les competicions individuals masculines +30, +40, +50 i +60.

En la categoria +30, el títol seria per Jaume Santo (RC de Polo i cap de sèrie número 2), que s’imposaria en el duel entre favorits a Antonio Cano (HC Atl. Terrasa i cap de sèrie número 1), en dos ràpids sets (6/1, 6/2). Santo arrodonia així una gran setmana després de completar el torneig sense cedir un sol parcial en tota la competició.

En el quadre de +40, Jordi Nieves (HC Atl. Terrasa i cap de sèrie número 3), s’alçaria amb el trofeu de campió després de superar en la final a una de les sorpreses del torneig, Guillem Vizcaino (CT Vic), en un apassionant i ajustat partit que va necessitar del súper tie-break per decidir-se (2/6, 6/4, 10-8). Vizcaino demostrava el seu gran moment emportant-se el primer parcial, però Nieves reaccionaria a temps per evitar una de les sorpreses de la jornada.

Seria en la competició +50, on Josep Oriol Vega (CE Can Mèlich) sí donaria la sorpresa en derrotar en el duel decisiu al gran favorit a la victòria, Josep Carles Modol (CN Lleida) en una ajustada final que també es va haver de resoldre en el súper tie-break (2/6, 6/1, 10-8). Semblava que Modol ho tenia tot de cara després d’endur-se el primer parcial del partit, però un Vega ple de confiança i en un gran moment de forma aconseguiria capgirar la situació i aconseguir el triomf final.

Finalment, el torneig +60 acabaria en mans del segon màxim favorit F. Javiar Montoliu (CT Barcino), que aconseguiria endur-se el títol després de superar a Santiago Comas (CT de la Salut) en un altre ajustadíssim duel que no es resoldria fins el súper tie-break decisiu (4/6, 6/2, 10-6).

Guanyadors del Campionat de catalunya Sènior "0"

Share