Gran triomf d’Iñigo Cervantes al Challenger Trophy Trnava

El tenista basc del RCT Barcelona-1899, Iñigo Cervantes, s’ha proclamat campió del Challenger Trophy Trnava, un torneig ATP Challenger dotatamb 64000$ i disputat en pistes de terra batuda a l’esmentada ciutat eslovaca, en derrotar a la final a l’eslovac Pavol Cervenak per 6/4 i 7/6(3).

El gran mèrit del jugador d’Hondarribia es que ha aconseguit aquest títol desprès de classificar-se pel quadre final venint de la fase prèvia.

Ja en el quadre principal, el nostre jugador va derrotar en primera ronda a l’austríac Weissborn, per 7/6(2) i 6/4. Als vuitens de final va guanyar a l’eslovac Andrej Martin, botxí del primer favorit, Martin Klizan, per 6/2, 5/7 i 7/5. A quarts de final es va enfrontar al cinquè favorit, el txec Jaroslav Pospisil, a qui va derrotar per 7/5 i 7/6(6). Finalment, a les semifinals també va superar a un cap de sèrie, en aquest cas al txec Jan Hajek, sisè favorit, per 3/6, 6/4, 4/1 i abandonament.

Aquest es el segon ATP Challenger que cau en el sarró del tennista del RCT Barcelona-1899, que anteriorment havia guanyat l’ATP Challenger de la ciutat russa de Saransk l’any 2010.

Aquesta temporada, Cervantes havia guanyat l’ITF Futures de la localitat holandes d’Alkmaar.

Inigo Cervantes, campió de l'ATP Challenger de Trnava (Eslovaquia)