Notícies

Gran Torneig dels jugadors catalans al Nike Junior Tour de València

La setmana passada es va disputar la segona prova del NIKE JUNIOR TOUR 2013 a València, amb la presència de molts jugadors catalans de diferents clubs i províncies

La FCT va fer una expedició amb més de 25 jugadors/es catalans tant de tennistes que entrenen a la Federació, com de jugadors de clubs que es van unir a l’expedició.

A més de la FCT, varis clubs catalans varen fer també una sortida amb els jugadors propis dels respectius clubs, fet que va produir que hi haguessin molts catalans intentant treure grans resultats com així va ser.

Eduard Coronado (aleví masculí) i Cristina Mayorova (Aleví Femení), es varen proclamar campions de les respectives proves, mentre que la també catalana Esther Lopez (Infantil Femení) va ser finalista. A més d’aquests resultats de jugadors/es catalans/es, Aran Teixidó, Julia Logtenberg i Marina Bassols, varen arribar a semifinals de les respectives proves.

Aquests grans resultats consoliden els jugadors i jugadores catalans dins el nivell estatal, i posicionen a molts d’ells en bona situació per poder disputar el MASTER NIKE de final d’any.

Share